ESD Pad Mat

ESD Pad Mat
Modell: EC1001
Standard Storlek: 1m * 10m, 1,2m * 10m eller OEM
Färg: Grön, Grå, Blå, Svart, Brun eller OEM
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk Esd Pad Mat i rullar

1. ESD-matta tekniska data

esd mat specifikation

ESD MAT TESTING BILDER


2.Atti-statisk matta för golvläggning

1. När du lägger xylen i tvättmaskinen kommer du att rengöra marken med antistatiska mattor och lägga kopparstängerna eller aluminiumremsor på marken enligt markens krav. För att tillåta statisk elektricitet att införas i marken är det nödvändigt att bringa ena änden av kopparremsan eller aluminiumremsan till marken.

2. Efter att kopparremsan eller aluminiumremsan har lagts, rengör golvet och torka det och applicera limet.

3. Vänta i ungefär en halvtimme. När limet inte är klibbigt, bind det antistatiska matta mot marken. Rulla eller slå med en rulle eller en liten hammare för att göra ytorna på de två raka. Efter 2 dagars installation, Kan användas med förtroende.

ESD-jordsladden

3. Vilken typ av miljö använder esd-plattan?

anti statisk mat applicering

4. Vår kvalifikation för esd pad matta

ESD pad mat922.png

5.Applications

Antistatiska mattor är lämpliga för användning i produktionsverkstäder och avancerade laboratorier inom mikroelektronikindustrin som elektroniska halvledaranordningar, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning och integrerade kretsar. För att minska eller eliminera risken för statisk elektricitet är det nödvändigt att lägga antistatiska mattor eller ledande grunder. Pad, när den antistatiska mattan läggs och jordas, kommer arbetsytan att ladda den statiska elektriciteten hos människokroppen, så att ESD-pincett, verktyg, instrument, instrument etc. som människokroppen är i kontakt med bordet ytan når en väsentligen likformig potential, vilket gör den elektrostatiska känsliga enheten (SSD). Den är immun mot störningen av det brett stegband som orsakas av urladdningsfenomenet, såsom friktionselektrifiering, vilket därigenom uppnår effekten av elektrostatiskt skydd.


6.Vill betalningsvillkor:

Paypal, T / T, Western Union, accepterar också månatlig stängning.

ESD pad mat1397.png


7. Vilka krav ställs på att använda antistatiska mattor?

Den antistatiska arbetsbänken använder huvudsakligen antistatiska mattor på arbetsbänken för att lösa den elektrostatiska risken. De antistatiska mattorna måste uppfylla följande krav:

1. Den antistatiska matta storleken får inte vara mindre än arbetsytans storlek.

2. Den antistatiska mattan måste ha framsidan (dvs grön antistatisk yta) uppåt och baksidan (dvs. den svarta ledande ytan) vänd nedåt.

3. Den antistatiska matta mattan är ansluten till den antistatiska arbetsbänkens gemensamma jordpunkt, och sedan är arbetsplatsens jordningspunkt direkt ansluten till jordningsstången för jordning. Varje antistatisk matta måste vara ansluten till endast en antistatisk jordningstråd. Det antistatiska arbetsbänken kan inte anslutas i serie med varandra och ska anslutas parallellt med jordningsskenan.

4. När du trycker på den antistatiska jordspännen i den antistatiska mattan trycker du på den från fronten av den antistatiska mattan för att passera den genom mattan och dra åt den för att säkerställa god kontakt.

5. Ytmotståndet mellan alla två punkter på den antistatiska matta är mellan 10 och 9 till effekten av 10, bottenmotståndet är mellan 3 och 5 och utmatningen av statisk elektricitet är mindre än 100V. Mindre än 1 sekund, om det inte uppfyller behovet att ersätta det i tid.

6. När en isolerande oljefilm, harts och andra föroreningar är fästa vid den antistatiska matta, ska den rengöras med ett neutralt tvättmedel eller antistatmedel i tid.


8.Packing & Shipping

ESD MAT PACKING PICTURE


Hot Tags: ESD pad matta, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar