Esd Mat Roll

ESD matrulle
Modell: EC1001
Storlek: 1m * 10m, 1,2m * 10m, och anpassad storlek acceptabel
Färg: Grön, Grå, Blå och Anpassad färg accepteras
chatta nu

Produktinformation

esd matrulle

1. ESD matrullspecifikation

Antistatisk bänkmatta, även känd som esd bordmatta, antistatisk gummiark, antistatisk gummimatta och så vidare. Antistatisk bänkmatta består huvudsakligen av antistatiskt (ledande) statiskt material och dissipativt elektrostatiskt material syntetiskt gummi. Vanligen används en kompositstruktur med 2 mm dubbelskikt med ett ytskikt av ca 0,5 mm tjockt dissipativt statiskt skikt och ett bottenskikt av ca 1,5 mm tjockt ledande skikt.

Färg: Dull / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande grå, Mjuk / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande blå, Mjuk / Glänsande svart.

Standardstorlek: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Anpassad storlek: Acceptabel.

Anpassad färg: Acceptabel.

Ytansäkerhet: 10e6-10e9Ω

Bottenmotstånd: 10e3-10e5Ω

Volymmotstånd: 10e5-10e8Ω

Slitstyrka: 0,02g / cm2

Elektrostatisk borttagningstid: <>

Klar lager finns eller ej: Ja

Värmebeständighet: 300 grader

2.Application for esd mat roll

esd mat.jpg

Elektroniska enheter, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning, integrerade kretsar och andra mikroelektronikproduktionsverkstäder och avancerade laboratorier är skyldiga att lägga antistatiska mattor eller ledande mattor för att minska eller eliminera statisk elektricitetsrisker. Efter att mattan är avlagd och jordad kommer arbetsytan att tömma statisk elektricitet från människokroppen, så att ESD-pincett, verktyg, instrument och mätare som människokroppen rör på bordplattan når en väsentligen likformig potential, vilket gör den elektrostatiska känsliga enheten (SSD) fri från friktionselektrifiering etc. Effekten av elektrostatisk urladdning orsakas av störningen av det vidsträckta ytbandet som orsakas av den elektrostatiska urladdningen.


3. Vilken typ av miljö används esdmatrullen?

Antistatisk mat Det här elektrostatiska skyddsmaterialet, utöver det utmärkta resultatet av sitt eget material, behöver vi också göra någon annan matchning för att verkligen uppnå syftet med elektrostatiskt skydd. En av dem är jordning. När den antistatiska mattan faktiskt är lagd, är den antistatiska mattan ansluten till jordningstråden för att förverkliga jordningslösningen av statisk elektricitet för att undvika utlösningsrisk som orsakas av överdriven ackumulering av statisk elektricitet. Alla vet att skadan av statisk elektricitet till elektroniska produkter huvudsakligen orsakas av utmatning av statisk elektricitet efter spänningsskillnad, spänningsavbrott, generering av statiska gnistor etc. är allt resultat och fenomen som orsakas av partiell frisättning av statisk elektricitet. . Därför är jordning av denna typ av antistatiskt material en viktig aspekt av dess användarmiljö.

Luftfuktighet och temperaturkontroll i produktionsmiljön är också en viktig aspekt av ESD-skydd. I allmänhet rekommenderar vi att den relativa luftfuktigheten styrs till 45% till 75%, och temperaturkontrollen mellan 20 och 30 grader Celsius bidrar till att minska risken för elektrostatisk urladdning. Om produktmaterialet har speciella krav på omgivningstemperatur och fuktighet, bör motsvarande lokala miljöskyddsåtgärder vidtas enligt behov och faktiska förhållanden. Dessutom är stränga anti-statiska förvaltningsåtgärder och genomförande nödvändiga förutsättningar för antistatisk effektförsäkring. Någon försumlighet eller försummelse av kontroll eller kontroll är inte en källa till artificiella elektrostatiska faror.

Sammanfattningsvis, vid användning av antistatiska material som antistatiska mattor, säkerställa jordning, säkerställa luftfuktighet och temperatur och strängt genomföra antistatiska kontrollåtgärder. Matchningen och genomförandet av sådana användarmiljöer påverkar direkt förebyggandet. Den övergripande effekten av statisk elektricitet.


4. Utveckla bilderna

esd mat grey.jpg

esd mat dull.jpg

glänsande esd mat.jpg


5. Certifikat för esdmatrulle

ESD green mat1062.png

6.Payment

TT (Telegrafisk Överföring), Western Union, Paypal.

esd produkter payment.jpg

7.Delivery

Ledtid: 7-10 dagar för bulkbeställning, 1-3 dagar för liten order.

ESD green mat3520.png

Betalning och leverans.jpg


Hot Tags: esd matrulle, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like