ESD Desktop Blanket

ESD-skrivbordsduk
Modell: EC1001
Standardstorlek: 1m * 10m, 1,2m * 10m eller OEM
Färg: Grön, Grå, Blå eller OEM
chatta nu

Produktinformation

ESD-skrivbordsduk


1.ESD filtmatta specifikation

Antistatisk bänkmatta, även känd som esd bordmatta, antistatisk gummiark, esd arbetsmatta och så vidare.

Tjocklek: 2 mm. Ytskiktet är ett antistatiskt skikt av ca 0,5 mm, det undre skiktet är ett ledande skikt av ca 1,5 mm.

Färg: Dull / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande grå, Mjuk / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande blå, Mjuk / Glänsande svart.

Standardstorlek: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Anpassad storlek: Acceptabel.

Anpassad färg: Acceptabel.

Ytansäkerhet: 10e6-10e9Ω

Bottenmotstånd: 10e3-10e5Ω

Volymmotstånd: 10e5-10e8Ω

Slitstyrka: 0,02g / cm2

Elektrostatisk borttagningstid: <>

Klar lager finns eller ej: Ja

Värmebeständighet: 300 grader


2.Application för ESD skrivbordet filt

esd mat.jpg

1) Antistatisk arbetsmatta används i stor utsträckning i produktionsverkstäderna och avancerade laboratorier inom mikroelektronikindustrin som skrivbordstoppar, monteringskort, hyllor, elektroniska halvledaranordningar, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning och integrerade kretsar. Syftet är att göra de elektrostatiska urladdningskänsliga anordningarna som kommer i kontakt med människokroppen och bordsskivan, såsom pincett, verktyg, instrument, instrument etc., uppnå en likformig potential och släppa statisk elektricitet och samtidigt den elektrostatiska känsliga anordningen störs ej av elektrostatiska urladdningsfenomen, såsom friktionselektrifiering, och därigenom uppnår effekten av statiskt elektriskt skydd.

2) I produktionsverkstäderna och avancerade laboratorier inom mikroelektronikindustrin, såsom elektroniska halvledarföretag, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning och integrerade kretsar, för att förhindra skador på statisk elektricitet på maskiner och färdiga produkter, bör antistatiska mattor läggas för att göra människokroppen och bordsskyddet. Vitvaror, instrument etc. alla når samma potentiella standard och släpper statisk elektricitet, medan den elektrostatiska känsliga enheten inte gnuggar mot matta, vilket ger effekten av elektrostatiskt skydd och har goda syra-, alkali- och kemiska resistansegenskaper. Och slitstark, lätt att rengöra och underhålla, är livslängden minst 2 år.


3.Market efterfrågan på ESD stationär filt

Numera är den snabba utvecklingen av elektroniska produkter, miljökraven för produktion och bearbetning också mycket höga, så kraven på arbetsmiljöer som renrum blir allt högre och högre. De antistatiska mattorna släpper ut den statiska elektriciteten hos människokroppen, så att människokroppen och ESD-flottan på bänkskivan, Verktyg, apparater, instrument etc. når en likformig potential så att den elektrostatiska känsliga enheten (SSD) inte är störd av det elektrostatiska urladdningsfenomenet, så att effekten av elektrostatiskt skydd effektivt buffras för att undvika skada på anordningen.

På grund av utvecklingen av elektroniska produkter är efterfrågan på antistatiska mattor också mycket stor. Användningen av antistatiska mattor kan inte bara minska tillverkningskostnaderna för tillverkare utan också spara produktionsresurser och undvika slöseri med resurser och miljön orsakar viss förorening.


4. ESD-blankettmatta bilder

esd mat dull.jpgblå esd mat.jpgesd mat roll.jpg

5. SGS & CE-certifikat

ESD green mat1062.png

6.Payment

TT (Telegrafisk Överföring), Western Union, Paypal.

esd produkter payment.jpg

7.Packing information för ESD matta.

Ledtid: 7-10 dagar för bulkbeställning, 1-3 dagar för liten order.

ESD green mat3520.png

esd products delivery.JPG


Hot Tags: esd skrivbordet filt, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like