ESD anti statisk matta

ESD Anti statisk matta
Modell: EC1001
Färg: Blå, Grön, Grå, eller någon anpassad
Ytbeständighet: 10e6-109 ohm.
chatta nu

Produktinformation

ESD anti statisk matta


1. ESD anti statisk matte specifikation

Antistatisk matta, även känd som esd bordmatta, antistatisk gummiark, antistatisk gummimatta och så vidare. Antistatisk bänkmatta består huvudsakligen av antistatiskt (ledande) statiskt material och dissipativt elektrostatiskt material syntetiskt gummi. Vanligen används en kompositstruktur med 2 mm dubbelskikt med ett ytskikt av ca 0,5 mm tjockt dissipativt statiskt skikt och ett bottenskikt av ca 1,5 mm tjockt ledande skikt.

Färg: Dull / Glänsande grön, Dull / Glänsande grå, Mjuk / Glänsande grön, Mjuk / Blåblå, Mjuk / Glänsande svart.

Standard storlek: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Ytansäkerhet: 106-109Ω

Bottenmotstånd: 103-105Ω

Volymmotstånd: 105-108Ω

Bärhastighet: 0,02 g / cm2

Elektrostatisk borttagningstid: <>

Anpassad storlek och färg: Acceptabel.

Klar lager finns eller ej: Ja

Värmebeständighet: 300 grader

Vi tillverkar denna esdmat av vår egen fabrik !!!

Vi båda har ingen lukt esd mat högkvalitativ NO SMELL typ och LOW SMELL typ esd matta.


2. Användning av anti statisk bänkmatta

Lägg ESD Anti statisk matta på arbetsbänken, Placera en knapp på ytan på esdmatta. Anslut den andra änden till jordledaren. Lossa statisk elektricitet som uppsamlas på skrivbordet genom den antistatiska jordkabeln. .

Med den ständiga framkomsten av olika typer av precisionselektronik är det uppenbart att känsligheten hos ESD blir högre och högre. Styrning av generering och eliminering av statisk elektricitet har blivit en viktig uppgift vid tillverkning av relaterade produkter. Även om vi nu kan använda några antistatiska material, såsom antistatiska mattor, kan vi effektivt styra statisk elproduktion och elektrostatisk urladdning av arbetsytor. Många arbetsmiljöer matchas emellertid inte och ofullkomliga åtgärder kommer att minska effekten av antistatisk elektricitet och medföra stora risker för produktionssäkerheten.

esd tabell mat.jpg

3. Varför ska jag använda jordkabeln för den antistatiska matta?

När den antistatiska mattan är jordad måste den anslutas till den antistatiska jordkabeln. Vissa företag har emellertid inte en verklig antistatisk jordning för kostnadsöverväganden, men kopplar jordartnätet till en viss trefaskrets. Gå till marken! Det rekommenderas att alla jordade måste anslutas till en antistatisk dedikerad mark. Varför säger du så? Eftersom olika jordningstrådar har olika funktioner, är det bättre att använda antistatiska jordningstrådar om du tycker om antistatiska, eftersom de har jordledningar, blixtskyddsledningar, belysningsledningar etc. Balanspunkten, som är annorlunda från vår verkliga antistatiska, kommer att bilda en spänningsdrift eller nolldrift, det finns faktiskt ingen riktig jordning, så den antistatiska matta måste anslutas till den antistatiska jordningen Go online, för att säkerställa att Kvaliteten på anti-statiska produkter kommer inte att vara problematisk, och den statiska elen kommer att vara välladdad.

esd ground cord.jpg

Antistatisk jordkabel för mattan: Den är utrustad med metallklammer av klo-typ för enkel montering på mattan. Den andra änden av jordkabeln är utrustad med en bananplugg och ett alligatorklämma för enkel inbyggnad i jordkontakten och direkt fastsättning av jordningstråden.


4.ESD Anti statisk mat och etailed bilder

esd mat.jpg

dull esd mat.jpg

esd mat grey.jpg

5. SGS och ROHS och CE-certifikat

ESD green mat1062.png

6. Betalningsvillkor

esd products payment.jpg

7. ESD Anti statisk matta Förpackning och leverans

ESD green mat3520.pngesd mat packaging.JPG


Hot Tags: esd anti statisk matta, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like