Antistatic Desktop Mat

Antistatisk skrivbordsmatta
Modell: EC1001
Standard Storlek: 1m * 10m, 1,2m * 10m eller OEM
Färg: Grön / svart, grå / svart, blå / svart, svart / svart
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk skrivbordsmatta


1.ESD bänkmatta tekniska data

ESD MAT

ESD MAT TESTING PICTURES.jpg

2.Applikation för antistatisk skrivbordsmatta

esd mat application.jpg

3. Hur är antistatisk mat antistatisk?

Först och främst består den antistatiska mattan av anti-statiska material och olika gummi och tillsatser, och den interna strukturen består av två delar. Den första skiktstrukturen är det antistatiska förbrukningsskiktet efter smide och extrusion. Tjockleken på detta skikt kontrolleras vanligtvis vid ca 0,5 mm, den vanliga färgen är i allmänhet grön och några andra färger, såsom grå, blå, svart etc., detta skikt är ytskiktet av den antistatiska matta, och dess ytmotstånd är 3 till 5 av 10 Den andra sidan är ohmisk. Differentierande från ljusstyrkan kan skilja mellan ljus och matt. Det andra lagret är ett ledande skikt och färgen är likformig till svart. Tjockleken på detta skikt är tjockare i förhållande till det första skiktet och kan nå 0,5 mm eller mer, i allmänhet 1,5 mm och dess ytmotstånd är 3 till 5 ohm av 10 grader.

För det andra har olika nivåer olika roller när det gäller huvudfunktioner. Det svarta ledande skiktet på det nedre skiktet i den antistatiska bordsskivan måste anslutas till jordningstråden för att uppnå konduktionseffekten. Det antistatiska skiktet i den antistatiska matta kan minska kraftig generering av statisk elektricitet på grund av friktion och riva under användning och ackumulera statisk elektricitet på ytan och överföra det till det ledande lagret på bottenskiktet. Detta är också arbetsprincipen för antistatisk matta för att eliminera statisk elektricitet.


4.Antistatic gummi matta rulla detaljerade bilder

ESD MAT TESTING PICTURES.jpg

esd pad mat roll.jpg

5.SGS och CE-certifikat

China manufacturer blue esd safe mat /antistatic floor mat/antistatic rubber mat.jpg

6.Payment och Leverans


Betalning och leverans

Förpackningsdetaljer: 1 rulle / väska, 4rolls / ctn för esdmatta

Hamn: SHENZHEN / GUANGZHOU / HK PORT

Ledtid:

Mängd (kvadratmeter) 1 - 50 51 - 500 501-1000 > 1000
Est. Tid (dag) 3 10 15 Förhandlas fram7.FRQ

1) Vilka är de främsta orsakerna till åldrande av antistatiska mattor?

För det första leder ljus och luft till åldrande: främst på grund av ultraviolett ljus och ozon i ljuset, är gummimaterialet åldrande.

För det andra, värme åldring: främst värmekällan på arbetsplatsen producerar högre än omgivande temperatur eller värmekälla strålning, elektromagnetiska vågor, etc., så att matta mat värme åldras.

För det tredje leder den kemiska reaktionen till åldrande fenomen: främst på grund av användningen av kemikalier, kemiska reagenser eller kemiska gaser i arbetet, så att den antistatiska matfördröjningen.

2) Kan den antistatiska mattan ha en bra antistatisk effekt?

Alla vet att antistatiska kläder, antistatiska skor, antistatiska handledsremmar, dessa höganvända produkter är antistatiska mästare, men jag vet inte att det finns en antistatisk mästare - antistatisk matta. Antistatiska mattor kan placeras på platser som tillverkningsverkstadsgolv och monteringslinjekonsoler.

Den antistatiska matta är främst gjord av antistatiskt (ledande) elektrostatiskt material och dissipativt elektrostatiskt material syntetiskt gummi. Ytskiktet är ett dissipativt elektrostatiskt skikt av ca 0,5 mm tjockt och det undre skiktet är ett ledande skikt av ca 1,5 mm tjockt. Den antistatiska matta har god slitstyrka och kemisk fluxmotstånd och har en lång livslängd.

Observera dock grunden på den antistatiska matta. Det är det grundläggande kravet på statisk elektriskt skydd. Om den inte är jordad, kommer den antistatiska matta inte att få statisk elektriskt skydd.


Hot Tags: antistatisk skrivbordsmatta, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar