ESD-rem

Antistatisk ESD handledsrem
Modell: EC1806
Märke: OEM
ESD handledsrem och hälrem
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk ESD-rem

1. ESD-bandspecifikation  

ESD handledsrem och ESD-hälrem

Färg: Blå, Röd, Svart, Grön, Metall, anpassad

Material: PU-armband, PU-spolbandsledning, vit ledande garn. (PU-materialspolad sladdlinje är mer flexibel, med god skalbarhet!)

Statisk spänning: <>

Bandstorlek: Justerbart band

Statisk förfallstid: 0,1 (sek)

Ledande fiberavstånd: 1 (mm)

Ytansäkerhet: 01 (Ω)

Spolad linje längd: 1,8M

Anti allergisk eller ej: Båda har ekonomiskt och antiallergiskt handledsrem.


2.Antistatisk handledsrem elektrostatisk urladdning metod

1) Den direkta urladdningen är att ladda den statiska elektriciteten till marken genom det elektrostatiska armbandet; 2) att neutralisera de positiva och negativa jonerna i luften och den statiska elektriciteten som genereras av sig själv; 3) att släppa den statiska elektriciteten genom det kraftkrävande materialet;

Den antistatiska handledsremmen används för att införa statisk elektricitet via den antistatiska jordkabeln i jorden genom ett 1 megohm motstånd inuti plastlåda på handledsremmen. Seriekopplingen av detta motstånd betraktas huvudsakligen i personlig säkerhet. Eftersom effekten av resistansen på 1 M ohm är att upprätthålla impedansen hos den statiska strömförsörjningen till jorden med ett lämpligt motståndsvärde så att statisk elektricitet snabbt kan laddas ut till jorden utan att generera överdriven ström, skada utrustningen och människor kommer inte känna det. känsla av smärta.

Teorin om trådlösa armband är att använda principen om koronaurladdning för att sprida en del av statisk elektricitet. Coronaurladdning kallas också spetsutmatning. Efter att kroppen är laddad behöver den vanligtvis en spänning på mer än 1500V. Dens tippdel kommer att tömma luft, och för det andra Dissipate statisk elektricitet.


3.Wrist strap tester

Armbandsmätaren kan testa slitage på varje handledsrem. Med liten storlek, lättvikt och lätt att använda. Om resistansvärdet inte ligger inom standardområdet eller om batteriet är för lågt, kommer ett larm att ges automatiskt och det röda lampan tänds med larmet.

Testa om handledsremmen leder elektricitet bra. Den antistatiska armbandsmätaren kan enkelt detektera prestanda hos olika typer av anti-statiska handledsremmar.

Lågspänning, automatisk larm när underspänning.

HAKKO-498 armbandstester

handledsrem tester.jpg

4.Anti statisk armband detaljerade bilder

IMG_3852.jpg_MG_6201.jpgBilliga esd handledsrem.jpg

5. Betalningsvillkor för anti statisk armband:

T / T, Paypal, Western Union.

esd wrist strap1143.png

6. Förpackning och frakt för Anti statisk armband

PACK.png

esd wrist strap2055.pngHot Tags: esd band, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like