ESD Grounding Wrist Strap

Antistatisk ESD handledsrem Modell: EC1806 Märke: OEM Typ: Ekonomisk
chatta nu

Produktinformation

ESD Grounding Wrist Strap


1.ESD Grounding Wrist Strap Data Sheet

Billiga ESD Grounding Wrist Strap

Färg: Blå, Röd, Svart, Grön, Metall, anpassad

Material: PU-armband, PU-spolad ledning, vit ledande garn.

(PU-materialspolen är flexibel, med god skalbarhet!)

Statisk spänning: <>

Handledsbandstorlek: Justerbart band

Statisk förfallstid: 0,1 (sek)

Ledande fiberavstånd: 1 (mm)

Ytansäkerhet: 01 (Ω)

Spolad linje längd: 1,8M

Anti allergisk eller ej: Båda har ekonomiskt och antiallergiskt handledsrem.


2. Handledsrem manuell:

Den antistatiska handledsremmen är en enhet som bärs på kroppens handled och släpper ut kroppens elektrostatiska laddning. Den består av ett elastiskt band, aktivitetssnäpp och en fjäderkabel. Skyddsmotstånd och pluggar eller chuckar. Det inre skiktet i det elastiska bandet är stickat med antistatiskt ledande garn och det yttre skiktet är stickat med vanligt garn.


3.ESD Klassificering av handledsrem

ESD-armbandet är uppdelat i ett ekonomiskt handledsband, antiallergiskt handledsband, sladdband, intelligent anti-statiskt handledsband, metallband, ett dubbelbandigt handledsband och ett sladdlöstband.

Enligt strukturen är den uppdelad i ett enstaka armband och ett dubbelbandigt armband som används för att ladda den statiska elektriciteten hos människokroppen. Den består av ett elastiskt band, aktivitetssnäpp och en fjäderkabel. Skyddsmotstånd och pluggar eller chuckar. Det elastiska bandets inre skikt är stickat med antistatiska garn och ytterskiktet är stickat med vanliga garn. Huvudindikatorerna Den maximala längden på fjäderkabeln 250cm Läckmotstånd 10 ^ 6Ω (skyddsresistans 10 ^ 6Ω).

Det trådlösa handledsbandet är baserat på den fysiska principen för (statisk spänningsbalans). Enligt principen om elektrostatisk konstruktion utvecklas statisk elektricitet med principen att trycka mellan joner, och den utvecklas av elektrostatisk självkraftig el. Den potentiella tryckfunktionen skjuter kroppens elektrostatiska joner in i torkans konstruktion (uppsamlingsområde). Via [principen om laddningsinduktion] kommer de positiva och negativa ytorna av den ledande plattan att ha "lika stor mängd motsatt laddning" -skinnseffekt. Den inbyggda jonbytaren kan enkelt ge samma mängd elektrostatiska laddningar som införs av den elektrostatiska jonen för att neutralisera den, så att den kan uppnå effekten av elektrostatisk urladdning och har också en skruv på utsidan av maskinen. Intern ledarslinganslutning.


4.Anti statisk armbands utlopp

ESD grounding socket.JPG

Material: Antistatisk armbandsmuff sockel syntetisk metalljärn, yttre pläteringsfärg;

Funktioner: Antistatiskt handledsuttag, två arbetstagare kan samtidigt använda sig av ett litet utrymme, kan minska jordtråden och kläderna och instrumenten mellan lindningen, den ledande terminalen är lätt att statisk elektricitet släpps ut på jorden.

Tillämpningsområde: ESD-armbandsmottagare används allmänt inom elektronik, precisionsinstrument, petroleum, kemikalier, medicin och hälsa samt livsmedelsindustrin.


5.Anti statiska band bilder

röd handledsrem.jpg

_MG_6511.jpgwristband and  heel grounder.jpg

6. Betalningsvillkor

T / T, Paypal, Western Union Acceptera också varje månad stängning (ENDAST för vanliga kunder).

esd wrist strap1143.png

7. Förpackning och frakt för handledsrem och hälhuggare

PACK.png

esd wrist strap2055.pngHot Tags: esd jordning armband, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like