Anti Static Armband

Antistatisk ESD handledsrem
Modell: EC1806
Märke: OEM
Typ: Ekonomisk
chatta nu

Produktinformation

Anti statisk armband


1.Anti statisk armbandsspecifikation  

Ekonomiskt antistatisk ESD handledsrem

Färg: Blå, Röd, Svart, Grön, Metall, anpassad

Material: PU-armband, PU-spolbandsledning, vit ledande garn. (PU-materialspolad sladdlinje är mer flexibel, med god skalbarhet!)

Statisk spänning: <>

Bandstorlek: Justerbart band

Statisk förfallstid: 0,1 (sek)

Ledande fiberavstånd: 1 (mm)

Ytansäkerhet: 01 (Ω)

Spolad linje längd: 1,8M

Anti allergisk eller ej: Båda har ekonomiskt och antiallergiskt handledsrem.


2. Handledsrem manuell:

Den antistatiska handledsremmen är en enhet som bärs på kroppens handled och släpper ut kroppens elektrostatiska laddning. Den består av ett elastiskt band, aktivitetssnäpp och en fjäderkabel. Skyddsmotstånd och pluggar eller chuckar. Det inre skiktet i det elastiska bandet är stickat med antistatiskt ledande garn och det yttre skiktet är stickat med vanligt garn.


3. Försiktighetsåtgärder för att bära en anti-statisk handledsrem

Låt inte koppla ifrån när du använder det antistatiska handledsremmen. Annars kommer jordningseffekten att gå förlorad. Huvudproblemet med användandet av olika armbandsband är att de är öppna, ibland tillfälliga och ibland frånkopplade i lång tid, så att det antistatiska armbandet förlorar sin jordningseffekt. Vissa människor använder därför en antistatisk handledsdetektor för att mäta sin on-off-status och vissa använder ett övervakningsinstrument för att mäta den öppna kretsen och motståndet hos det antistatiska handledsremmen. Den antistatiska handleden är inte tätt och kontaktmotståndet mellan den mänskliga huden och det antistatiska handledsbandet blir stort, och resistansen hos några antistatiska handledsremmar är själva remmen. När remmen rör marken reduceras dess motstånd kraftigt, vilket möjligen medför risk för elektriska stötar hos människor. Vissa som hävdar att de är trådlösa armband är betydligt mindre effektiva än de trådbundna. För denna typ av produkt måste vi därför uppmärksamma följande detaljer.

1. Det antistatiska handledsbandet måste vara tätt på huden och inte på kläder eller handskar.

2, torr hud anställda, om testet misslyckas, före testning, bära en speciell hudkräm vid handleden för att öka hudens ledningsförmåga.

3. Om handledsremmen har en jordpunkt, måste det antistatiska handledsbandet användas utan att det påverkar funktionen. För anställda som inte kan använda handledsremmen måste de använda antistatiska handskar.

4. Vid arbete i antistatiska skyddsområden uppmanas medarbetare att använda antistatiska handledsremmar så mycket som möjligt.

Kort sagt, den antistatiska handledsremmen använder en speciell jordkabel med ett uttag för att ansluta till marken. Det kan inte klämmas fast på metallkroppen på bordet eller skrivbordet eftersom motståndet hos dessa metallkroppar mot marken kan vara mycket stort. Kontrollera alltid det antistatiska handledsremmens motstånd. För att skydda mot skador som orsakas av statisk elektricitet.


4.Anti statisk armbands utlopp

ESD grounding socket.JPG

Material: Antistatisk armbandsmuff sockel syntetisk metalljärn, yttre pläteringsfärg;

Funktioner: Antistatiskt handledsuttag, två arbetstagare kan samtidigt använda sig av ett litet utrymme, kan minska jordtråden och kläderna och instrumenten mellan lindningen, den ledande terminalen är lätt att statisk elektricitet släpps ut på jorden.

Tillämpningsområde: ESD-armbandsmottagare används allmänt inom elektronik, precisionsinstrument, petroleum, kemikalier, medicin och hälsa samt livsmedelsindustrin.


5.Anti statiska armbandsband bilder

röd handledsrem.jpgBilliga esd handledsrem.jpg

6. Betalningsvillkor för anti statisk armband:

T / T, Paypal, Western Union Acceptera också varje månad stängning (ENDAST för vanliga kunder).

esd wrist strap1143.png

7. Förpackning och leverans för Anti statisk armband

PACK.png

esd wrist strap2055.pngHot Tags: anti statisk armband, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like