Antistatisk Esd handledsrem

Antistatisk ESD handledsrem
Modell: EC1806
Märke: OEM
Färg: Blå, Svart, Röd, Mörkröd, Grön eller anpassad
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk ESD handledsrem


1.Anti-statisk ESD handledsband specifikation  

Ekonomiskt antistatisk ESD handledsrem

Färg: Blå, Röd, Svart, Grön, Metall, anpassad

Material: PU-armband, PU-spolbandsledning, vit ledande garn. (PU-materialspolad sladdlinje är mer flexibel, med god skalbarhet!)

Statisk spänning: <>

Bandstorlek: Justerbart band

Statisk förfallstid: 0,1 (sek)

Ledande fiberavstånd: 1 (mm)

Ytansäkerhet: 01 (Ω)

Spolad linje längd: 1,8M

Anti allergisk eller ej: Båda har ekonomiskt och antiallergiskt handledsrem.


2. Handledsrem manuell:

Den antistatiska handledsremmen är en enhet som bärs på kroppens handled och släpper ut kroppens elektrostatiska laddning. Den består av ett elastiskt band, aktivitetssnäpp och en fjäderkabel. Skyddsmotstånd och pluggar eller chuckar. Det inre skiktet i det elastiska bandet är stickat med antistatiskt ledande garn och det yttre skiktet är stickat med vanligt garn.


3.Produkt användning och användning:


Det antistatiska handledsbandet är en enhet som bärs på kroppens handled för att frigöra den elektrostatiska laddningen som ackumuleras på människokroppen. Det kan effektivt skydda nollmotståndsenheten från att störs av statisk elektricitet och kan ladda den statiska elektriciteten hos människokroppen. Vid användning används handledsremmen. Kontakt med huden och se till att jordledningen är direkt jordad för att maximera effektiviteten. Bär den här antistatiska handledsremmen, som säkert kan ta bort statisk elektricitet som genereras i människokroppen inom 0,1 sekund.


4. Varför ska vi använda ESD handledsrem i elektronisk fabrik?

Förutom anti-statiska kläder och anti-statiska skor är anti-statiska handledsremmar också den mest grundläggande antistatiska utrustningen.

Den antistatiska handledsremmen kan effektivt skydda nollmotståndsdelarna från att vara störd av statisk elektricitet och kan ladda den statiska elektriciteten hos människokroppen. . Den består av anti-statiskt elastiskt band, aktivitetsklämmor, fjäderkabel. Skyddsmotstånd och pluggar eller chuckar. Det elastiska bandets inre skikt är stickat med antistatiska garn och ytterskiktet är stickat med vanliga garn.

Antistatiska handledsremmar är inte bara lätta att installera och fungera, men är också de mest prisvärda. Anledningen är att den statiska elektriciteten som avges från människokroppen matas ut till jorden genom handledsremmarna och jordkabeln. Därför måste handledsremmen vara i kontakt med huden under användning. Jordningstråden måste också jordas direkt och se till att jordningstråden är fri för maximal effektivitet.

Om du bär en anti-statisk handledsrem kan du på ett säkert sätt avlägsna statisk elektricitet som genereras i människokroppen inom 0,1 sekunder. Jordade handledsremmar är den mest grundläggande och mest använda antistatiska utrustningen. För att bättre ladda ur statisk elektricitet, använd därför en antistatisk handledsrem.


5.Anti-statiska handledsrembilder

Antistatisk ESD handledsrem.jpgBilliga esd handledsrem.jpg6. Betalningsvillkor för vår ESD-armband:

T / T, Paypal, Godkänn också månatlig stängning (ENDAST för vanliga kunder).

esd wrist strap1143.png

7. Vanliga frågor om vårt antistatiska handledsrem:

1) Är din handledsrem billig nog?

Ja, så låg som USD0,6-0,8 / set.

2) Vilken annan färg har du för ESD handledsrem?

Röd, Grön, Blå, Svart, Har också metallarmband.

3) Har du distributörspriser för esd handledsrem?

Ja, 10% rabatt för antal över 1000PCS.

8. Förpackning och frakt

PACK.png

esd wrist strap2055.pngHot Tags: anti-statisk ESD handledsrem, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar