Människokropps elektrostatisk urladdning

Människokropps elektrostatisk discharger
Modell: EC2001
Märke: OEM
Arbetskraft: Inbyggt litiumbatteri
chatta nu

Produktinformation

Människokropps elektrostatisk discharger


1.Human body elektrostatiska discharger datablad (kan anpassas)

Statisk elimineringskula, även känd som elektrostatisk urladdning, elektrostatisk kula. Det är en slags elektrostatisk urladdningsprodukt av mänsklig kropp som är lämplig för användning i brandfarliga, explosiva och antistatiska platser. Huvudsyftet med att utveckla denna produkt är att använda denna produkt för att ackumuleras i brandfarliga, explosiva och farliga områden och antistatiska platser. Den elektrostatiska laddningen lossas säkert, vilket undviker brand- och explosionsolyckor som orsakas av statisk elektricitet i kroppen, människokropps elektriska stötar och minskar elektrostatiska skador på elektroniska komponenter.

Elektrostatisk urladdningskula

Elektrostatisk urladdningskula

2.Material för elektrostatisk discharger för mänsklig kropp

Polmaterial: 304 rostfritt stål

Pol diameter: Φ38mm

Väggens tjocklek: 1,0 mm

produkthöjd: 1m

Rör bolldiameter: Φ90mm 6, väggfläns för väggfläns: 3.0mm

Jordledningslängd: 3m linjär PU-kabel


4.Pictures display

Eliminera personliga statiska

5. Funktionsegenskaper

Kroppens elektriska resistivitet är ofta förbisedd eftersom den är osynlig, men det beror på att dessa dolda faror har orsakat stora förluster och skador. Därför integrerar den statiska elimineringsbollen en ny typ av produkt som utvecklas genom elektrostatisk ackumulering, elektrostatisk urladdning, gnistladdning, koronaurladdningsborstform, elektrostatisk urladdningsprincip för urladdning av fältutsläpp. Det förhindrar statisk elproduktion och begränsar den genererade statiska elen så att den inte är farlig. För det andra läckas den genererade laddningen eller avlägsnas så snabbt som möjligt, vilket eliminerar en stor ackumulering av laddningar.


6.Installeringsteg

Den statiska eliminationsbollen för människokroppen placeras direkt vid ingången och utgången av personalen utanför den statiska skyddszonen. Personen står direkt på metallpedalen och berör metallbollen för hand i 0,5-1 sekunder vilket kan leda till att den statiska elen elimineras mer fullständigt. eliminering av bollen själv har också jordningsanordning, om du behöver marka, dra ut den svarta ledningen från basen och anslut den till jordningsenheten för att ytterligare säkerställa den ledande effekten. Explosionsbeständig kroppslig elimineringskula av människokroppen, dess utseende är gjord av rostfritt stålrör och rostfri boll, den är lämplig för kemikalier, metallurgi, militär, oljefält, datorrum, högklassigt hotell, högklassigt hotell, högkvalitativt kontor och andra brandfarliga och explosiva platser.


7. Betalningsvillkor

esd wrist strap1143.pngHot Tags: mänsklig kropp elektrostatisk discharger, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

You Might Also Like