Elektrostatisk urladdningsenhet

Elektrostatisk urladdning
Modell: EC2001
Märke: OEM
Arbetskraft: Inbyggt litiumbatteri
chatta nu

Produktinformation

Elektrostatisk urladdningsanordning för mänsklig kropp


1. Elektrostatisk dischar ge-datablad

1. Arbets effekt: Inbyggt lithiumbatteri med hög prestanda

2. Sova ström: <>

3. Arbetsström: <>

4. Arbetstemperatur: -40 ° C ~ 60 ° C

5. Reaktionstid: <>

6. Jordningsmotstånd: ≤55Ω

7. Explosionsskyddande betyg: ExibIICT6 Gb

8. Statiskt spänningsmotstånd: ± 20KV

9. Larmläge: ljud och larmlarm (> 90 dB, 30 cm linjär avståndsmätning)

2.Mekaniska parametrar:

1, stålbolldiameter: 90mm

2, stålrördiameter: 38mm

3, stålkula väggtjocklek: 1mm

4, stålrörets väggtjocklek: 1,2 mm

5, produkthöjd: 1,1m

Elektrostatisk urladdningskula

3.Applications

1. Motorvägs- och järnvägsoljaplattformar;

2. Ingången till oljelagringsområdet och tankens rulltrappor på tanken;

3. Utanför pumprummet;

4. Avlastningsport för bensinstation;

5. bredvid självbetjäningstanken

6. Andra ställen som behöver eliminera statisk elektricitet från människokroppen, såsom elektronikfabrik, datorkamer, ingång för kemiska fabriker, etc.


4.Produkt introduktion:

Den elektrostatiska urladdningsanordningen för människokroppen är en ny generation explosionssäkra intelligenta produkter avsedda för petrokemisk industri. Det kan bedöma huruvida den statiska spänningen hos människokroppen ligger i säkert område. När den statiska spänningen i människokroppen överstiger 150 V, kommer larm- och larmlarmet att uppmanas, och beröringsbollen kommer att tryckas kontinuerligt tills människokroppsspänningen ligger i säkert område innan man går in i arbetsområdet.

Den elektrostatiska urladdningsenheten för mänsklig kropp förlänger den statiska urladdningstiden på ett rimligt och effektivt sätt, frigörs statisk energi säkert, säkerställer ingen elektrisk chock under statisk urladdning av människokroppen, ingen gnista genereras, eliminerar helt den dolda risken för brand- och explosionsolyckor orsakad av statisk elektricitet. . Och speciellt utformad "Var vänlig eliminera statisk elektricitet hos människokroppen" varningsskylt, utseendet är vackert och generöst, installationen är enkel och pålitlig, vilket ger en effektiv garanti för säker produktion av företag.

För närvarande använder vissa inhemska företag metallledare för att direkt ladda ur och ladda ur statisk elektricitet i brandfarliga och explosiva platser. Även om denna metod kan eliminera statisk elektricitet i människokroppen är det oundvikligt att den elektrostatiska urladdningsenergin är stor på grund av utloppet mellan ledarna, vilket resulterar i en elektrisk gnista och en elektrisk chock för människokroppen.

I allmänhet når den elektrostatiska spänningen hos människokroppen når 2000V, kan den momentana urladdningsenergin mellan människokroppen och den elektrostatiska ledaren nå 0,4mj, vilket är mycket högre än minsta tändningsenergin hos oljedunsten på 0,2mj och är fullt utrustad med förutsättningar för brand- och explosionsolyckor. Därför rekommenderar vi att du använder ett elektrostatiskt urladdningsalarm som inte genererar gnistor för att minska den momentana elektrostatiska urladdningsenergin och undvika fara.


5. Elektrostatiska urladdningsboll bilder


6. Betalningsvillkor

TT, Western Union, Paypal etc.


7. Förpackning och frakt

En uppsättning / kartong, kartongstorlek: 1m * 0.15m * 0.15m.

Bruttovikt: 8 kg / kartong.

Ledtid: 1-3 dagar


Hot Tags: elektrostatisk urladdning enhet, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar