Antistatisk jordningsuttag

Antistatisk jordningsuttag
Modell: PL-02
End top: Ringterminal
Applikation: Jordkontakten fungerar med handledsrem / jordningsrem
chatta nu

Produktinformation

Handledsrem L-typ antistatisk jordkontakt1.L-typ esd-jordningsspecifikitet

  • Ytterhöljet är stämplat från 1,5 mm tjock stålplåt, och jordningstråden är tillverkad av 10-kardig tjock koppar-PVC-tråd, som är hållbar och stark.

  • Ledningsmetoden är ny och unik, så att anslutningspunkten inte påverkas, och anslutningspunkten kommer inte att brytas.

  • Med en handledsring placerad i den hängande slitsen är operationen snygg och bekväm.

2. Användning för antistatisk jordkontakt

ESD jorduttag används med handledsrem / jordspänne, etc. I alligatorklämmans anslutningshål med ena änden av handledsremmen och jordspännen dras ut är den effektivt jordad. Jorduttaget kan monteras på arbetsbänken och bekväm jordning.


3.ESD uttag detaljerade bilder

ESD jorduttag

4. Betalningsvillkor:

Paypal, T / T, Western Union, accepterar också månatlig stängning (endast för vanliga kunder).

esd wrist strap1143.png

5. Vanliga frågor om antistatisk uttag:

1.Q: Hur man bestämmer kvalificeringen av antistatiska produkter tillverkare?

A: För det första behöver vi veta produktionsbasen för antistatiska produkter, vilket kräver att köparen gör fältbesök. Om produktionsbasen är mycket stor och kan ha mycket goda produktionskvalifikationer, kommer det definitivt att ge oss bättre service.

Den andra är att se om en antistatisk produkttillverkare har avancerad produktions- och testutrustning, eftersom de antistatiska kläderna efter färdigställandet av produktionen inte kan skickas direkt, men för att utföra motsvarande provning, måste överensstämma med Bestämmelser i nationella standarder för provning och produktion.

Och hela produktionen av hela fabriken kan ha mycket hög kapacitet och nivå, och erfarenheten i denna bransch är också mycket rik, kan ha många patent och forskningsresultat, vilket också är mycket viktigt för antistatiska klädprodukter.


2.Q: Hur är den antistatiska arbetsbänken jordad?

A: Den antistatiska arbetsbänken har antistatisk funktion, inte bara på grund av att skrivbordet använder antistatiska mattor, men också en mycket viktig faktor är den antistatiska jordledningen. En arbetsbänk utan en antistatisk jordningstråd kan inte fungera som en antistatisk. Den antistatiska jordtråden är att ladda ur statisk elektricitet som genereras av hela den antistatiska arbetsbänken under jord.


6. Förpackning och frakt

förpackning för ESD jorduttag

esd products delivery.JPG


Hot Tags: antistatiska jordkontakt, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like