ESD Pvc Strip Curtain

ESD Pvc Strip Curtain
Modell: EC1104
Färg: Klar vit, klar grön, klar gul
Storlek: 20cm * 30m * 2mm
chatta nu

Produktinformation

Lågt pris industriellt mjukt ESD Pvc Strip Curtain


1.ESD pvc dörrband gardin specifikation

Produkttyp:
ESD PVC STRIP DOOR CURTAIN
Material:
pvc
Yta:
Räfflad
Teknik:
extruderad
Funktion:
1) UV-skyddad, anti-kemisk korrosion
2) Brandskyddsmedel och det kan automatiskt släcka sig själv
3) Ljudisolering, ljudabsorption, värmeisolering och värmebehandling
4) Fuktbeständig, mögelbeständig, vattenavvisande och stötsäker
5) Non-deformation, åldringsbeständig, färghastighet under mycket lång tid genom speciell formel
6) Lätt vikt, lätt och bekvämt för lagring, transport och användning
7) Den har en jämn och hård yta och är lämplig för målning
Kvalitet:
100% jungfruliga
70% Virgin + 30% återvunnet
50% Virgin + 50% återvunnet
100% Återvunnet
Prov:
Tillgängliga

2. ESD pvc mjuk gardin funktioner

* Bredd: 20/30 / 40cm eller anpassad

* Tjocklek: 2mm, 3mm

* Bredd: 20cm eller anpassad.

* Ytresistans: 10e6-10e9

Antistatiska PVC-gardiner är inte bara antistatiska utan har också god genomskinlighet. De kan blockera förlusten av luftkonditionering och uppvärmning, förhindra intrång av damm och inse multifunktionella fack som arbetsplatser, kontor och lounger. Det tar inte ut utrymme och konfigurerar effektivt det begränsade utrymmet i anläggningen.


3.Atti-statiska gardin fördelar

 • skadedjursbekämpning: Orange anti-statisk gardin kan avge speciella ljusvågor, så att alla slags insekter som kan undvikas, för livsmedelsförädling, foder och andra industrier kan ha en särskilt oväntad effekt.

 • Anti-UV: Anti-statisk gardin kan användas för avskärmning i svetszonen. Låt bara synligt ljus passera, undvika skadliga ultravioletta strålar, lätt att observera operationen och förhindra att gnistor, rök, skräp, skyddar personal Säkerhet för att förhindra bränder.

 • kallt motstånd: Antistatiska gardiner är gjorda av PVC-material och behåller fortfarande en hög mjukhet vid -70 ° C, ingen deformation, ingen paus, kan göra varor, fordon, personal passerar fritt. Brandskyddsmedel: Antistatiska gardiner är inte lätt att brinna, flamskyddsmedel och starka, lämpliga för brandfarliga byggdörrverkstäder, kemiska anläggningar, tryckanläggningar, plastfabriker etc.

 • ljudisolering: för att minska bruset till det lägsta decibelvärdet, för att förhindra ljuddiffusion, minska bullerföroreningar, som fungerar på maskinens ljudisolerade skärm, kan förbättra arbetsplatsens komfort och produktionsresultat. Antistatiska: Antistatiska gardiner genererar inte statisk elektricitet efter gnidning, lämplig för fabriker där statisk elektricitet är strängt förbjuden.

 • isolering: antistatiska gardiner har bättre isoleringseffekt, kan spara energi, förhindra att luftkonditioneringsluckan flyter på sommaren, förhindra att kallluft kommer in i rummet på vintern, behåll varm och vind. Energibesparing: ingen strömförbrukning, inget ljud, inga rörliga delar, förbättrad frysningseffektivitet, minskad fryshastighet, vilket sparar upp till 50%.


4.Antistatiska dörrremsor gardinbilder:

5.FAQ

1) Vilka är nackdelarna med antistatiska gardiner?

högkvalitativa antistatiska gardiner och underlägsna antistatiska gardiner är inte lätta att särskilja i utseende, först efter användning är tydligare, såsom högkvalitativa antistatiska gardiner är inte lätta att gula, hårda och sämre antistatiska gardiner efter en tidsperiod Det börjar gul, känns svårt och är obekvämt att använda.

2) Vad är omfattningen av antistatisk gardin?

Det antistatiska curtainresistansvärdet är mellan Ω104-1011, vilket effektivt hindrar statisk elproduktion och statisk elektricitetstoppning. Antistatiska produkter är gjorda av fin, mjuk och transparent, giftfri och miljövänlig. De är de bästa antistatiska isoleringsmaterialen som är erkända i hemlandet och utomlands. Produkterna används i stor utsträckning inom elektronik, elektriska apparater, läkemedel, kemikalier, textilier, plagg, tryck, dammtäta rum, renrum, sterila rum och andra företag för att städa och rengöra 10-10 miljoner rena industrianläggningar.


6. Betalningsvillkor

esd products payment.jpg

7. Förpackning och leveransinformation för ESD-gallergardin

 • Standardstorlek: 20cm * 50m * 2mm

  Förpackningsinfo: 1 rulle / kartong.Kartongstorlek: 25cm * 50cm * 50cm.

  Bruttovikt: 26kg / kartong.

 • Ledtid: 1-2 dagar, Klar lager.Hot Tags: esd pvc band gardin, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like