ESD PVC-ark för COVID-19-lösning

ESD PVC-ark för COVID-19-lösning
1.Modell:EC1103
2.Tjocklek:0.3mm,0.5mm,1mm
3.Text:Mjuk
4.Ytbeständighet:106-109 ohm
chatta nu

Produktinformation

ESD PVC-ark för COVID-19-lösning


1.Specifikation

ESD PVC-ark för COVID-19-lösning används ofta i antistatiska fack och skiljeväggar i elektroniska verkstäder och elektronisk utrustning

Färg: Genomskinligt klart

Normal storlek: 1,37 m x 30 m x 0,3 mm/ 1,37 m x 30 m x 0,5 mm/ 1,37 m x 30 m x 1,0 mm

Kärna: Papper

Ovanstående storlekar är standard, anpassad storlek tillgänglig.

Statiska egenskaper: Grid Surface Resistance: 104 ~ 106ohms, Under lager motstånd: 108 ~ 1010ohms


2.Funktioner av PVC mjuka gardiner

  • Slät yta, inga sprickor, inga bubblor, enhetlig färg, värmebeständighet, kallbeständighet, åldrandebeständighet, hög tryckbeständighet, stark syra och alkalibeständighet och bra ljusöverföring. Lång livslängd. Det kan användas istället för glas i viss utsträckning, men dess överlägsenhet är ojämförlig för glas. Särskilt effekterna och dragegenskaperna hos mjukt glas säkerställer inte bara dess långa livslängd, men ännu viktigare är att det inte orsakar skada på människokroppen. Dess egenskaper av varmt på vintern och svalt på sommaren och mjukhet gör skrivbordsarbetare särskilt bekväma.

  • Anti-ljus, ingen deformation, ingen brottning, ingen styvhet, hög elasticitet.

  • Värmebeständig 100°C, kallbeständig -30°C, resistent mot stark syra, alkali och hårt tryck. Det bidrar till att förbättra effektiviteten i skrivbordsarbetet, minskar städkostnaderna för restauranger och ger elegans och skönhet till restaurangen.

  • ESD/Antistatisk. Utmärkt elektrisk isolering, inerta kemiska egenskaper, giftfri och smaklös, inga biverkningar på människokroppen och antistrålningsegenskaper, vilket effektivt kan förhindra generering och avledning av statisk elektricitet. Med sin höga seghet och höga elasticitet kan den effektivt dämpa golvet eller arbetsytan, förhindra kollision och belastning av precisionsprodukter och effektivt skydda utseendet på nya produkter från skador. Det används på skrivbordet av precisionsinstrument inom telekommunikation, elektronik, datorföretag och hushåll. Det är en måste-ha produkt. Antistatisk produkt: Antistatisk mjukfilm (mjuk bräda)


3.Bilder:


ESD anti-static PVC Grid Curtain


4.Betalningsvillkor

esd products payment.jpg

5.Förpacknings- och fraktinformation för ESD-nätgardin

ESD PVC Sheet For COVID-19 Solution Package

 


 

 

 

Hot Tags: esd pvc-ark för covid-19-lösning, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar