ESD PVC-ark för COVID-19-lösning

ESD PVC-ark för COVID-19-lösning
1. modell: EC1103
2. tjocklek: 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm
3. typ: mjuk
4. Ytmotstånd: 106-109 ohm
chatta nu

Produktinformation

ESD PVC-ark för COVID-19-lösning


1. specifikation

ESD PVC-ark för COVID-19-lösning används ofta i antistatiska fack och partitioner i elektroniska verkstäder och elektronisk utrustning

Färg: Transparent klar

Normal storlek: 1.37mx 30m x 0.3 mm / 1.37mx 30m x 0.5mm / 1.37mx 30m x1.0mm

Kärna: Papper

Ovanstående storlekar är standard, anpassad storlek tillgänglig.

Statiska egenskaper: Grid Ytmotstånd: 104 ~ 106 ohm, Under lager Motstånd: 108 ~ 1010 ohm


2.Funktioner av mjuka gardiner av PVC

  • Slät yta, inga sprickor, inga bubblor, enhetlig färg, värmebeständighet, kallmotstånd, åldringsmotstånd, tungt tryckmotstånd, stark syra- och alkalimotstånd och god ljusgenomsläpplighet. Lång livslängd. Det kan användas i stället för glas i viss utsträckning, men dess överlägsenhet är ojämförlig med glas. Särskilt stötar och dragegenskaper hos mjukt glas garanterar inte bara dess långa livslängd, men ännu viktigare är att det inte skadar människokroppen. Dess egenskaper som är varma på vintern och svala på sommaren och mjukheten gör kontorsarbetare på skrivbordet särskilt bekväma.

  • Anti-ljus, ingen deformation, ingen brott, ingen styvhet, hög elasticitet.

  • Värmebeständigt 100 ℃, kalltåligt -30 ℃, beständigt mot stark syra, alkali och tungt tryck. Det hjälper till att förbättra effektiviteten på skrivbordsarbete, minskar städningskostnader för restauranger och lägger till elegans och skönhet i restaurangen.

  • ESD / antistatisk. Utmärkt elektrisk isolering, inerta kemiska egenskaper, giftfri och smaklös, inga negativa reaktioner på människokroppen och strålningsskyddande egenskaper, som effektivt kan förhindra alstring och spridning av statisk elektricitet. Med sin höga seghet och höga elasticitet kan den effektivt dämpa golvet eller arbetsytan, förhindra kollision och töjning av precisionsprodukter och effektivt skydda utseendet på nya produkter från skador. Den används på skrivbordet för precisionsinstrument i telekommunikation, elektronik, datorföretag och hushåll. Det är en måste-ha-produkt. Antistatisk produkt: Antistatisk mjuk film (mjukt kartong)


3. bilder:


ESD anti-static PVC Grid Curtain


4.Betalningsvillkor

esd products payment.jpg

5.Förpackning& Fraktinformation för ESDgrid-gardin

ESD PVC Sheet For COVID-19 Solution PackageHot Tags: esd pvc-ark för covid-19-lösning, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like