Svart Honeycomb Antistatic Curtain

Svart honeycomb antistatisk gardin
Modell: EC1101
Storlek: 1,37m * 30m (eller anpassad)
Färg: Klar, Tydligt rutnät, Blått rutnät, Gul rutnät, Svart rutnät.
Tjocklek: 0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm.
chatta nu

Produktinformation

Svart honeycomb antistatisk gardin


1. Antistatiska gardin S- specifikationer

ESD GRID CURTAIN

2.Atti-statisk gardinrengöring

Svart honeycomb antistatisk gardin förutom antistatisk, det finns en mycket bra funktion är damm, damm är svårare att fläcka gardinerna, så rengöring är relativt enkel. Vanligtvis behöver du bara torka gardinerna med en torr trasa.

Om du vill tvätta gardinerna, kan du inte använda hett vatten, kan inte tvättas med bensin, vanligtvis med en mjuk trasa doppad i en påse med mjölk såpvatten, tvätta sedan med varmt vatten och torka sedan naturligt.


3.ESD pvc gallergardin Detaljerad bild:

4.Applicatio n av svart honeycomb antistatic gardin

Antistatiskt gallergardin (även känt som antistatisk PVC-folie), kommer det att användas runt arbetsområdet för att skapa en enkel antistatisk, renrumsrenings arbetsyta, för att förhindra statisk elektricitet och isolera utomhusstoft.

ESD gridgardinet är enkelt, ekonomiskt, bekvämt och snabbt, och används för att skapa ett kortvarigt antistatiskt arbetsrum för renrum, vilket är lämpligt för provproduktion av nya produkter, liten tillverkning av batchar och produktion av korta beställningar .

ESD CLEAR CURTAIN

5. Vanliga frågor om ESD pvc-gallergardin

1) Vad ska jag vara uppmärksam på när man använder antistatiska gardiner?

Eftersom den antistatiska gardinen är tillverkad av PVC-material är åldringsegenskaperna starka, speciellt när temperaturen är för hög, bör man undvika kontakt med öppen flamma, kemisk beredning eller polymerolja, klorolefiner etc., inte placeras på värmesida för att förlänga användningen. liv.

Om ESD-gardinen regnar, bör den rengöras i tid, eftersom regnet innehåller sura substanser, vilket orsakar mögel och fläckar. Och dess förvaring ska vara på ett kallt, mörkt, torrt, ventilerat ställe för att undvika fukt.

2) Vilket område kan vi använda för antistatisk gardin?

ESD gardin ansökan

6. Förpacknings- och leveransinformation

  • Ledtid: Har alltid färdiga lager. En dag för 1-1000 rullar.

  • Export hamn: Shenzhen

  • Paket: 143 x 16 x 16 cm / rulle, 1roll / kartong, bruttovikt: 17 kg / kartong.Hot Tags: svart honungskaka antistatiska gardin, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like