Antistatic Grid Pvc Film

Antistatic Grid Pvc Film
Modell: EC1101
Storlek: 1,37m * 30m * 0,3mm (eller anpassad)
Förpackningsdetaljer: 1 rulle / ctn
chatta nu

Produktinformation

Honeycomb Transparent Antistatic Grid Pvc Film


1.ESD rutnät film specifikationer

esd rutnät

2.Atti-statiskt temporärt område viktigt --- antistatiskt rutnät pvc gardin

Följande bild är ett exempel på en EPA-arbetsyta som är innesluten av en antistatisk transparent gardin.

esd pvc gardiner

Antistatiska gardiner är lämpliga för produktutveckling av nya produkter, tillverkning av små partier, kortvarig orderproduktion etc., som är ekonomiska, bekväma och snabba, och är bra utrustning för att etablera kortsiktiga antistatiska dammfria arbetsområden .

ESD-skyddat område - Arbetsmiljön där elektrostatisk spänning av material och utrustning styrs. Områden som är byggda och utrustade med nödvändiga antistatiska material och utrustning för att skydda statiska känsliga anordningar (ESSD) från statisk elektricitet, har oftast uppenbara antistatiska varningsskyltar. Personalen som går in i det antistatiska arbetsområdet måste strikt följa de antistatiska arbetsspecifikationerna. Kallas även ESD (ESD-kontrollerat område).


3.Antistatic Grid Pvc Film detaljerade bilder:

4.FAQ för ESD vinylgallret

Q1: Vad är materialet i antistatiska gardiner och gardiner?

A: De antistatiska gardinerna, gardinerna och de regionala isoleringsgardinerna som används i arbetsområdet ska vara gjorda av anti-statiska material och ytviktvärdet ska vara mindre än 1 × 1011 Ω. Det är förbjudet att använda vanliga plast- och kemiska fiberprodukter.

Q2: Vad är rollen som antistatiska gardiner och gardiner?

A: Den antistatiska gardinen används huvudsakligen för ren skur. Det rena skjulet måste bifogas av den antistatiska gardinen för att rengöra utomhushallen.

Q3: Varför använda anti-statiska produkter?

A: På produktionsplatsen, montering och underhåll av konventionell elektronisk utrustning, olika statiska elektricitetsgenererande material och elektriska fält som bildas av dem är vanliga fenomen, och dessa statiska elektricitetsgenererande material och elektriska fält som alstras därifrån kan orsaka skador på elektrostatiska känsliga anordningar . Därför bör den elektrostatiska känsliga anordningen skyddas under hela användningen.


5. Förpacknings- och leveransinformation

1 rulle / kartong.Export standard kartong.

Kartongstorlek: 140cm * 10cm * 10 cm

Bruttovikt: 15,8kgs / kartong.
Hot Tags: antistatiskt nät pvc film, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar