Antistatiskt rengöringsbås

Antistatisk Clean Booth

Modell: EC1110

Storlek: OEM

Med FFU-filter
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk Clean Booth


1. introduktioner

CLEAN BOOTH kallas också för rening. Det är ett enkelt rent rum för den snabbaste och mest bekväma anläggningen. Reningsskåpet har en mängd renhetsnivåer och utrymmesmatchning kan utformas och tillverkas efter användningsbehov, så det är enkelt att använda, flexibelt, enkelt att installera och lätt att installera, och byggtiden är kort. Rörlighet är dess huvudsakliga inslag, och det rena skjulet kan också läggas till lokalt för att sänka kostnaderna i vissa områden där hög renlighet krävs i vissa områden i ett allmänt rent rum.

Det rena skjulet är en slags luftreningsutrustning som kan ge en lokal miljö med hög renhet. Det rena skjulet består huvudsakligen av en lådakropp, en fläkt, ett primärt luftfilter, en dämpande skiktlampa etc. och skalet sprutas med plast. Produkten kan hängas och stödjas på marken. Den har en kompakt struktur och är lätt att använda. Den kan användas separat eller anslutas för att bilda ett bälteformat rent område.

2. funktioner

1. Monterad konstruktionsdesign, bekväm installation och kort leveransperiod.

2. Lätt att flytta (Universalhjul kan användas).

3. Modulär struktur, lätt att förbättra reningsnivån, stark expansibilitet och högt återanvändningsvärde.

4. Reningsboden har ett större effektivt utrymme än den extremt rena arbetsbänken och har fördelarna med låg kostnad, snabb konstruktion och låga golvhöjdskrav jämfört med traditionella renrum.

5. Helheten antar kallvalsad stålplatta som sprayas med plast, allt rostfritt stål och aluminiumlegering och andra material, som är lätta i vikt, korrosionsskyddande, rostskyddande och vackra.

6. Det justerbara luftvolymsystemet antas för att säkerställa att vindhastigheten i arbetsområdet är i ett idealiskt tillstånd.

7. Tillämpligt på extremt ren produktionslinje, bekvämt för flera personer

3. bilder

5. konfiguration av ren monter

1. Ram: Industriell aluminium (eller fyrkantig passering av rostfritt stål, spray med fyrkantig järn) eftersom ramen är stabil, vacker, rostar inte och producerar inte damm;

2. Antistatisk vertikal gardin: Antistatisk vertikal gardin (eller härdat glas) används runt den, med god antistatisk effekt, hög transparens, tydligt rutnät, bra flexibilitet, ingen deformation och inte lätt att åldras.

3. Fläktfilterenheten FFU: antar centrifugalfläkt, som har egenskaperna med lång livslängd, låg ljudnivå, underhållsfri, låg vibration och steglös hastighetsförändring. Fläktens kvalitet är tillförlitlig, livslängden är lång och den unika luftkanalens design, förbättrar fläktens effektivitet och minskar bullret! Den interna reningsnivån kan nå 100-100K; den är speciellt lämplig för områden med höga krav på lokala reningsnivåer i verkstaden, t.ex.

4. Interiören använder en speciell reningslampa för renrummet, som inte producerar damm. fläkten suger in luften från toppen av FFU och filtreras av det primära filtret och det högeffektiva filtret. Den filtrerade rena luften är 0,45 m / s ± 20 på hela luftutloppsytan. % Av vindhastigheten skickas ut till det rena skjulet med jämn hastighet. Ett strömdelande skikt är utformat för att få ren luft att flyta i ett vertikalt enkelriktat flöde, vilket säkerställer den renhet som krävs i arbetsområdet.


6.Payment& Leverans

Ledtid: 2-3 dagar

Betalningsperiod: TT, Paypal, Western Union.
Hot Tags: antistatisk ren monter, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar