Engångsmedicinsk mask

Engångsmedicinsk mask
Modell: EC0101
Funktion: Förhindra effektivt invasionen av virus och bakterier
Färgen blå
chatta nu

Produktinformation

3 lager Disponibel medicinsk mask


1. Specifikation för engångsmedicinsk mask

Medicinska masker kan effektivt förhindra invasion av virus och bakterier, medan vanliga masker inte kan. På grund av materiella problem är huvudfunktionen för vanliga masker att hålla varmen och filtrera luften, och den har ingen barriärfunktion mot virus och bakterier i luften, medan medicinska masker effektivt kan blockera virus och bakterier i luften. Därför rekommenderas det att använda engångsmedicinska masker, medicinska kirurgiska masker och N95-masker för personligt skydd i det nya koronavirusutbrottet.


2. Korrekt bärningsmetod för medicinsk mask

I allmänhet är engångs sanitetsmaskerna som vi köper på apotek allmänna medicinska kirurgiska masker, som har två sidor, den mörkare sidan är den blå sidan och den ljusare sidan är inåt, som ligger nära vårt ansikte.


3. De viktigaste försiktighetsåtgärderna för att bära medicinsk mask

1. Masken har två sidor, vit och blå, med den vita sidan vänd inåt och sidan med metallremsan uppåt. Bind först de två nedre remmarna bakom halsen och dra åt dem så att maskens undersida når roten till hakan.

2. Dra upp maskens övre kant och täck munnen och näsan med masken. Dra de två övre remmarna bakom öronen och fäst dem på huvudet, inte på öronen.

3. Använd båda pekfingrarna för att trycka på metalltråden på maskens näsrot för att få den nära nässkinnet och flytta sedan pekfingret gradvis till båda sidor. Hela masken ligger nära ansiktshuden.


4. Disponibla medicinska maskbilder

5.Applikation av medicinska ansiktsmasker

Engångskirurgiska masker används vanligtvis i miljöer med hög efterfrågan såsom medicinska kliniker, laboratorier och operationssalen. Det har stark resistens mot bakterier och virus och kan också användas för att förhindra influensa.


6. Packa information

50st / påse, 2000pcs / kartong.


Hot Tags: engångs medicinsk mask, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like