ESD Textiles

ESD-textilier
Färg och modell: Kontrollera vår esd tygpanel
Storlek: 1,5 * 100m
Typ: 5 mm galler, 5 mm band, 2,5 mm galler etc.
Ytansäkerhet: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
chatta nu

Produktinformation

5 mm rutnät ESD textilier med fabriksleverans super bra pris!


1.ESD textilier

ESD TEXTILES

2.Kvaliteten på anti-statiska kläder har ett visst förhållande med tyget

  • Kvaliteten på anti-statiska kläder beror till stor del på tyget. Anledningen till att anti-statiska kläder är dammtät och antistatisk är att tyget för att göra plagg är antistatisk och ultra-ren tyg, som har utmärkta dammtäta och antistatiska egenskaper. Om du vill göra antistatiska kläder med utmärkt prestanda är valet av tyg det viktigaste.

  • För det första dammar inte tyget i sig. Eftersom det bärs på ett rent rum krävs det att tyget inte kan användas som en dammkälla i renrummet, vilket bestämmer att det extremt rena tyget endast kan framställas av kemiskt syntetiserade långa fibrer.

  • För det andra bör tyget ha en hållbar och effektiv antistatisk funktion. Vissa ledande fibrer i "falska" tyger är sämre produkter, men de behandlas bara med antistatisk vätska för att ha antistatiska egenskaper. Så snart de städas kommer de att exponeras omedelbart.

  • Slutligen bör tyget ha goda dammfilteregenskaper. Att öka dammfilterhastigheten är på bekostnad av tygets andningsförmåga, så att stickade tyger och vävda vävnader som är relativt lätta vävda inte är lämpliga för användning i renrum.

  • Att välja en bra ESD-textil är nyckeln till att göra högkvalitativa antistatiska kläder. Endast genom att följa ovanstående principer för att välja tyget, kommer de antistatiska kläderna som produceras att ha långvarig och effektiv antistatisk och dammtät prestanda.

3. ESD textilier bilder

4.Introduktion till antistatisk tygklassificering

  • T / C ESD textilier antistatiska kläder antar 65/35 fullprocessutskrift och färgning av polyester bomull och vävar organisk ledande fiber, som bearbetas till en högkvalitativ polyester-bomullklädertyg efter speciell process. I den elektroniska industrin kan den förhindra skador på elektroniska komponenter orsakade av statisk elektricitet. Åldrande, mer uppmärksamhet i petrokemisk industri kan undvika risk för bränning och explosion orsakad av gnistladdning orsakad av statisk elektricitet. Detta tyg har utmärkta anti-statiska och dammtäta egenskaper.

  • Ledande fiberduk antistatiska kläder är ett speciellt antistatiskt tyg av special polyester och högpresterande permanent ledande fiber. Denna anti-statiska kläder gjord av ESD-textilier är antistatisk och har ingen damm och kan steriliseras effektivt. , antibakteriell, lämplig för olika nivåer av renrumsarbete.

5. Betalningsvillkor och leverans

esd produkter betalning

6.FRQ

1) Hur man kontrollerar äktheten hos antistatisk klädsel?

Som vi alla vet är tyget som används i de antistatiska kläderna som används av elektronikfabriken och den farmaceutiska livsmedelsindustrin 100% polyesterfilament, som har god elektrisk ledningsförmåga och är tvättbeständig. De antistatiska kläderna som tillverkats av detta material av god kvalitet har anti-statiska och dammtäta funktioner, och de elektrostatiska parametrarna dämpas inte. Kvaliteten på antistatiska produkter är direkt relaterad till produktsäkerheten och produktens passhastighet.

Först och främst bör de antistatiska kläderna rengöras flera gånger och testas sedan med ett vanligt testinstrument. Om det är felaktigt är testresultatet definitivt okvalificerat, eftersom den antistatiska effekten har gått vilse efter upprepad rengöring. Den högkvalitativa antistatiska klädväven är inte så, så länge rengöringsmetoden är korrekt kommer parametrarna aldrig att dämpas. Med detta kan du använda det med självförtroende.

2) Vilka är egenskaperna hos anti-statiska ESD-textiler?

Prestanda: Klädet som tillverkas med detta tyg genom speciell syprocess har utmärkt antistatisk och dammtät prestanda, antistatisk och effektiv och hållbar. Den är mjuk, tunn och har en klar textur. Används huvudsakligen för att göra dammtät kläder och anti-statiska kläder.

anti statiskt tyg för esd plagg

7.Package och leverans

1) Förpackning: 1roll / kartong, kartongstorlek: 1,52m * 15cm * 15cm.

17.5kgs / carton.100cartons / pall.

2.) Blytid: 1-2 dagar för antal <100rolls.15-20 dagar="" för="" mer="" än="" 100="">

Hot Tags: esd textilier, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar