ESD Polyester Fabric

ESD polyesterväv
1.Model: GT1000
2.Storleksbegr: 1,5 m * 100m
3.Kolor: Kontrollera vår färgpanel för att välja.
4. Material: Polyester med ledande ledningar.
chatta nu

Produktinformation

5mm band ESD polyesterväv


1,5 mm polyester ESD Fabric specifikationer

5mm polyester esd-tyg

2. Rollen av anti-statiskt polyestertyg

1. Utmärkt antistatisk prestanda, permanent och tvättbar.

2, kan eliminera statisk elektricitetskada i människokroppen, eliminera den obehagliga känslan som orsakas av statisk elektricitet när människokroppen rör sig eller sliter av.

3, kan eliminera kläderna som orsakas av statisk elektricitet, tangles, inte lätt att damm, motstår smuts och är lätt att tvätta.

4. I elektronik, instrument och andra industrier kan det förhindra skador och åldrande av elektroniska komponenter orsakade av statisk elektricitet. i petrokemisk industri kan det förhindra risk för bränning och explosion orsakad av statisk elektricitet.


3. Färgskillnaden mellan antistatisk tyg

Färgskillnaden mellan antistatisk tyg är en av de viktiga faktorer som påverkar kvaliteten på färdiga produkter. Vid tillverkning, försäljning och användning av antistatiska kläder kan färgskillnaden hos kläderna ofta ses. Detta problem påverkar allvarliga överalltens prestanda, vilket påverkar de antistatiska klädernas yttre skönhet. För kunder som köper antistatiska överaller är det förstås att färgskillnaden mellan antistatiska tyger är berättigad, eftersom varje parti antistatisk tyg färgas av cylindern och sedan sjunger och bearbetas. Produkten kan skilja sig från färgen på de produkter som produceras i hela processen. Det är omöjligt att uppnå samma färg som det prov som ska beställas. Det är ett idealiskt tillstånd.

Färgskillnadsproblemet med anti-statiska kläder orsakas huvudsakligen av tygets färgskillnad. Om färgskillnaden i tyget är mindre, kommer problemet med färgskillnaden för de producerade kläderna att vara mindre. Emellertid kan några tygfärgsskillnadsproblem övervinnas eller reduceras svårighetsgraden av kromatisk aberration i plaggetillverkningsprocessen. Några tygfärgskillnadsproblem är svåra att övervinna, medan för polyester / bomullstyg är färgskillnadsgraden 3 ~ 4 och bomullstyggen är 2 ~ 3. nivå. Dessa är kvalificerade inom det angivna intervallet.

4. Anti-statiska tyg detaljerade bilder:

5.SGS och CE-certifiering för ESD-tyg

Certifiering för esd väska


6. Betalningsvillkor

esd products payment.jpg

7. Vanliga frågor

1) Vad är rullstorleken för esd-tyg?

1,5m * 100m per rulle

2) Vad är användningen av antistatiska tyger?

Anti-statiskt tyg är antistatisk bearbetningstyg, allmänt använd i petroleumindustrin; gruv- och metallindustrin; kemisk industri; elektronikindustrin; specialindustri, såsom: Atomenergi, flyg, vapen och andra industrier, såsom mat, fyrverkerier, medicin mm

8.Packing & Shipping info:

esd tygpaket

Hot Tags: esd polyesterväv, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like