ESD Kläder Tyg

ESD Kläder Tyg
Modell: GT1000
Färg och modell: på färgpanelen
Storlek: 1,5 * 100m
Ytansäkerhet: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
chatta nu

Produktinformation

Strip eller Grid Antistatic ESD Clothing Fabric


1.ESD tyg specifikationer

SPECIFIKATION FÖR ESD-STOFF


2.ESD kläder tygmaterial

5mm rutnät 98% polyesterfilamentgarn 2% kolfiber esd tyg

5mm band 99% polyesterfilamentgarn 1% kolfiber esd-tyg


3.Pictures visas för Anti static strip tyg

4.Kvaliteten på vårt ESD-klädtyg.

Först av allt, vad jag vill säga är vad statisk elektricitet påverkar, vilket orsakar skada på vår arbetsmiljö, vilket orsakar elektromagnetisk störning, vilket resulterar i felaktig precisionsutrustning. Att locka partiklar, orsakar förorening av produktens yta och miljö. Statiska gnistor genereras, vilket orsakar explosioner av brandfarliga och explosiva material.

5.FRQ

1) Varför är ytbeständigheten hos det antistatiska tyget testat instabilt?

Det finns två skäl att testa ytmotståndet hos antistatiska tyger. För det första är det anti-statiska resultatet av tyget inte bra. Nu finns det många shoddy köpmän på marknaden, och kunderna frestas av låga priser. Det här är också köparens köp för att köpa billigare. Dåliga produkter, den andra är den dåliga kontakten mellan testaren och ytan av tyget under testet, kan öka trycket flera gånger, flera test.

2) Varför bär vi kläder av antistatisk tyg?

Enligt mina erfarenheter inom den antistatiska industrin vill jag berätta att efter att kläderna är laddade adsorberas mycket damm, det är lätt att fläcka och kläderna och människokroppen, kläderna och kläderna kommer att också vara intrasslad eller gnistad. Därför påverkar statisk elektricitetsinterferens den smidiga framstegen i bearbetningen, vilket påverkar produktens kvalitet och tygets slitage. Därför är det särskilt viktigt att välja antistatisk kläder av högkvalitativ antistatisk duk.


6.Package och leverans för ESD Clothing Fabric

paket för esd-tyg

Hot Tags: esd kläder tyg, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar