Renrum Esd Tyg

Galler renrum Esd tyg
Modell:GT1031 Storlek:1.5m*100m
Typ:5mm rutnät
Ytbeständighet:10^6Ω-10^9Ω
chatta nu

Produktinformation

Billig all verklig ledande fiberRenrum Esd Tyg


1.ESD Tyg Spekifications

Komposition: Polyester och ledande fiber

Funktioner: dammfri, antistatisk

Dörrbredd: 1,5 meter

Gramvikt: 108g/m2

Galler: 5mm

Syfte: tillverkning av antistatiska kläder, utrustningsmasker, dammsäkra kläder, IT-högmagnetisk skärmduk och andra industrier


2.Försiktighetsåtgärder

Vi lovar att vårt galler renrum esd tyg är helt ledande silkestyg. Det finns några halvledande tyger på marknaden. Var försiktig så att du inte köper förfalskningar.

De svarta ränderna är ledande trådar. Var och en av våra ledande ledningar är äkta och måste testas med professionell utrustning.

esd fabric testing

3.Detaljerade bilder

4.Betalningsvillkor

esd products payment

5.Tillämpningsområdet

Den antistatiska Cleanroom Esd Cloth använder polyester som huvudkropp, speciella polyesterfilament och högpresterande permanenta ledande fibrer vävs av en speciell process, och varpen och våta inlagda ledande fibrer vävs. Plagg tillverkade med detta tyg genom en speciell sömnadsprocess har utmärkt antistatisk och dammsäker prestanda, hög effektivitet, permanent antistatisk, dammsäker prestanda, mjuk, tunn och slät och tydlig konsistens. De används främst för att göra dammsäkra kläder och antistatiska kläder kan uppnå koronaurladdning eller läckageurladdningseffekt. Tyger med olika specifikationer är lämpliga för olika antistatiska eller rena miljöer.

Används i branscher som är känsliga för statisk elektricitet och kräver hög renlighet, såsom medicinsk behandling, läkemedel, livsmedel, precisionsinstrument och flygindustrin.


7.Paket och leverans

150m/roll,20 rullar/pall. Bruttovikt: 26kg/roll,550kg/pall.

Ledtid:1-2 dagar,Klara aktier.

 

 

 

Hot Tags: renrum esd tyg, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar