Renrum Esd Duk

Grid Renrum Esd Trasa
Modell:GT1031 Storlek:1.5m*100m
Typ:5mm rutnät
Ytbeständighet:10^6Ω-10^9Ω
chatta nu

Produktinformation

Billiga alla verkliga ledande fiberRenrum Esd Duk


1.ESD Tyg Spekifikationer

Sammansättning: Polyester och ledande fiber

Funktioner: dammfri, anti-statisk

Dörrbredd: 1,5 meter

Gram vikt: 108g/m2

Rutnät: 5mm

Syfte: att göra anti-statiska kläder, masker utrustning, damm-bevis kläder, IT hög magnetisk skärmning trasa och andra industrier


2.Försiktighetsåtgärder

Vi lovar att vårt rutnät renrum esd duk är fullt ledande sidentyg. Det finns några semi-ledande tyger på marknaden. Var noga med att inte köpa förfalskningar.

De svarta ränderna är ledande trådar. Var och en av våra ledande trådar är äkta och måste testas med professionell utrustning.

esd fabric testing

3.Detaljerade bilder

4.Betalningsvillkor

esd products payment

5.Tillämpningsomfattning

Den anti-statiska Cleanroom Esd Cloth använder polyester som huvuddelen, speciella polyesterfilament och högpresterande permanenta ledande fibrer vävs av en speciell process, och varp och weft inläggningar ledande fibrer vävs. Plagg som tillverkats med detta tyg genom en speciell syprocess har utmärkt anti-statisk och dammtät prestanda, högeffektiv, permanent anti-statisk, dammtät prestanda, mjuk, tunn och smidig, och tydlig textur. De används främst för att göra damm-bevis Kläder och anti-statiska kläder kan uppnå corona urladdning eller läckage ansvarsfrihet effekt. Tyger av olika specifikationer är lämpliga för olika anti-statiska eller rena miljöer.

Används i branscher som är känsliga för statisk elektricitet och kräver hög renlighet, såsom medicinsk behandling, läkemedel, livsmedel, precisionsinstrument och flyg- och rymdindustrin.


7.Paket och leverans

150m/rulle,20 rullar/pall. Bruttovikt:26kg/roll,550kg/pall.

Ledtid:1-2 dagar,Klara lager.

 

 

 

Hot Tags: renrum esd duk, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

You Might Also Like