Antistatisk poloshirt

Antistatisk poloshirt
Modell: C0105
Färg: Blå, Grå, Vit. Annan färg är baserad på MOQ 600 st.
Material: Bomull med ledande fiber
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk poloshirt


1.Specifications

Specifikationer


2.Antistatisk polo T-skjorta slitage

  • Relativ luftfuktighet ≤ 30%, energiförbrukningen för ren bomullskläder är densamma som för kemisk fiberkläder i motsatt fall. På högspänningselektrifierade platser bör antistatiska kläder tillverkade av underledarmaterial bäras; det är förbjudet att bära och ta bort på brandfarliga och explosiva platser; Fäst eller bära något metallföremål på antistatisk kläder; när du bär antistatisk kläder, måste den bäras med de antistatiska skor som anges i GB4385.

  • Antistatiska kläder bör användas tillsammans med antistatiska skor, antistatiska handskar, antistatiska hattar etc. för att uppnå bättre antistatisk effekt.


3.Antistatisk Polo T-shirtbilder

4.Antistatic Polo T Shirt detekteringsmetod

  • Antistatisk kläder, testutrustning kräver elektrostatisk motståndstestare och testklämma, den första är att testa punkt-till-punkt-motstånd, kläderna läggs på det isolerande materialet, de två elektroderna placeras på den vänstra och högra sidan av slitsen i kläderna och punkt-till-punkt-motståndsvärdet mäts;

  • Den andra är att testa manschetten mot manschetten. Testklämmorna är fastklämda på vänster och höger manschetter och hängs på den isolerande ramen, och motståndets värde för manschetten mot manschetten mäts. Resistansvärdet måste vara 1 × 10 5: e effekt - 1 × 10 11: e effekt Ω. Dessa tester har fuktighet och temperaturkrav och provhantering med stor påverkan.


5. Förpackningsdetaljer

esd shirt

1 st / PE väska, 100 st / kartong

Kartongstorlek: 40 cm * 30 cm * 50 cm. Stor vikt: 30 kg.

Förfrågning