Anti Static Strip Fabric

Anti statisk remsa tyg
Modell: GT1000
Färg och modell: på färgpanelen
Storlek: 1,5 * 100m
Ytansäkerhet: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
chatta nu

Produktinformation

5mm ledande fiber Anti statisk remsa tyg


1.ESD strip tyg specifikationer

ESD STRIP FABRIC


2.Antistatisk tygförmåga

Speciella polyesterfibrer och högpresterande permanenta ledande fibrer väves av speciella tekniker i form av varvvävning eller varp och väftinsatta ledande fibrer. Klädet som tillverkas av tygets speciella syprocess har utmärkt antistatisk och dammtät prestanda, och den antistatiska är effektiv och hållbar. Anti-statiskt polyestertyg är mjukt, tunt och har en klar textur. Används huvudsakligen för att göra dammsäkra kläder och anti-statiska kläder. Ledande fiber: Striptyphöjd 10 mm, 5 mm etc.


3.Pictures visas för Anti static strip tyg

anti-static material.jpg

esd fabric anti-static.jpg

5mm strap esd fabric.jpg

4.Atti-statisk tygapplikation

De ledande fibrerna karboniseras eller dopas för att blanda kolsvartet med det fibrösa materialet och kolsvartet bildar en kontinuerlig fasstruktur i fibrerna, vilket ger ledningsförmåga till fibrerna. Polyester är lätt att generera statisk elektricitet, och ledande fiber används för att göra väven ledande. Den ledande fiberen släpper ut statisk elektricitet från människokroppen via den ledande ledningen.

1. Utmärkt antistatisk prestanda, permanent och tvättbar.

2, kan eliminera statisk elektricitetskada på människokroppen, eliminera den obehagliga känslan som orsakas av statisk elektricitet när människokroppen rör sig eller sliter av.

3, kan eliminera kläderna orsakad av statisk elektricitet, trassig, inte lätt att damm, motståndskraftig mot smuts och lätt att tvätta.

4. I elektronik, instrument och andra industrier kan det förhindra skador och åldrande av elektroniska komponenter orsakade av statisk elektricitet. i petrokemisk industri kan den förhindra brandfara och explosion orsakad av statisk elektricitet.


5.FRQ

1) Vilka är fördelarna med esd-tyger?

Under torrsäsongen kan statisk elektricitet uppstå när kläderna gnids. Även om statisk elektricitet inte skadar människor, leder det fortfarande några problem till våra liv. Dessutom kan statisk elektricitet orsaka störningsskador på elektronisk utrustning, speciellt vissa precisionsinstrument, vilket orsakar skador på dessa instrument på grund av överdriven statisk elektricitet. Därför måste du i livet och arbetet göra antistatisk. Anti-statiskt tyg är ett speciellt tyg som inte genererar statisk elektricitet på grund av friktion. Det plagg som tillverkas med det är också mycket bekvämt att bära och kan bäras på speciella arbetsplatser.

2) Vad är certifieringar för vårt anti-statiska polyestertyg?

Certifiering för esd väska


6.Package och leverans

paket för esd-tyg

Hot Tags: anti statisk remsa tyg, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar