5mm Strip ESD Cloth

5mm Strip ESD Cloth
Färg och modell: på färgpanelen
Storlek: 1,5 * 100m
Typ: 5mm remsa
Ytansäkerhet: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
chatta nu

Produktinformation

Super konkurrenskraftigt pris 5mm Strip ESD Cloth


1,5 mm Strip Esd Cloth Sp ecifications

● Ledande fiber: Remsutrymme 5 mm, 2,5 mm

● Standardstorlek: 1,5m * 100m per rulle.

● Vikt: 108 sgm

● Ytansäkerhet: 10 ^ 6Ω-10 ^ 9Ω
● Laddningstäthet: 1.2uc / m
● Friktionsspänning: <>
● Tillämplig klass: Cleanroom klass 10-10000

● ESD-tyg kan användas för att göra esdplagg, esd coverall, esd cap, esd jacka, esd smocks etc.


2.Hur att välja antistatisk tyg färgval

  • För anti-statiska kläder tror jag att alla vet att det är i grunden omfattande. Med den ständiga förbättringen av tekniska krav är den antistatiska klädapplikationsindustrin också mer och mer omfattande. När du väljer anpassade antistatiska kläder, kan du inte bara i stil. Välj anti-statisk stor smash, anti-statisk split suit, anti-static jumpsuit, det finns många val i färg.

  • Färg, som påverkas av människors preferenser, ger människor olika sinnen, påverkar människors humör och indirekt påverkar arbetseffektiviteten. När det gäller färgval rekommenderas det att använda en enhetlig färg i ett företag eller att skilja mellan manliga och kvinnliga anställda.

  • Beroende på säsong kan du använda en coolfärgad antistatisk kostym på sommaren och en varmfärgad antistatisk kostym på vintern. Detta kommer att göra människor coolare på sommaren och lite varmare på vintern. I allmänhet är valet av vita, ljusblå anti-statiska kläderkunder, enkel och ljus, unisex, lätt att hitta smuts i en ren miljö.


3.5mm Strip ESD Cloth jag mages

4.Quality av ESD anti-statisk tyg

Den mest grundläggande funktionen hos anti-statiska kläder är antistatisk, dammfri och stark filtrerbarhet. Idag pratar jag främst om antistatisk. Först och främst vill jag säga vad som påverkar statisk elektricitet, vilket orsakar skada på vår arbetsmiljö. Elektromagnetisk störning genereras, vilket resulterar i felaktig precisionsutrustning. Att locka partiklar, orsakar förorening av ytan och miljön av produkten. Statiska gnistor genereras, vilket orsakar explosioner av brandfarliga och explosiva material.

Anledningen till att antistatiska kläder är antistatisk beror främst på tyget. Numera är det antistatiska tyget på marknaden tillverkat av polyesterfiber och tillsatt med ledande fiber. De ledande fibrerna som tillsätts av våra anti-statiska tyger är alla elektriskt ledande, inte som andra tillverkares ledande trådar. Så priset blir relativt högt, snälla oroa dig inte för varför vårt pris är högre än andra hem.


5. Betalningsvillkor och leverans

esd produkter betalning

6.FRQ

1) Vilka är de typer av antistatiska tyger?

5mm band, 5mm rutnät, 2,5mm nät polyester ESD tyg,

2) Varför är några antistatiska tygparametertester instabila?

Det finns två skäl att testa ytmotståndet hos antistatiska tyger. För det första är det anti-statiska resultatet av tyget inte bra. Nu finns det många shoddy köpmän på marknaden, och kunderna frestas av låga priser. Det här är också köparens köp för att köpa billigare. Dåliga produkter, den andra är den dåliga kontakten mellan testaren och ytan av tyget under testet, kan öka trycket flera gånger, flera test.


7.Package och leverans

paket för esd-tyg

Hot Tags: 5mm band esd tyg, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like