ESD-operatörsstol

ESD-operatörsstol
Modell: EC1109
Systemmotstånd: 10e6-10e9 ohm
Sitsstorlek: 430 * 400 mm, ryggstorlek: 400 * 300mm
chatta nu

Produktinformation

Hållbar och antistatisk ESD-operatörsstol


1.ESD Operatörsstolsspecifikationer

namn ESD-operatörsstol
Modell
EC1109
Storlek Sitsstorlek: 430 * 400 mm, ryggstorlek: 400 * 300mm

Typ

Anti-statisk
Lyftläge Högklassig gaslyft
Justera. Höjd 450-600mm
Fem-stjärniga fötter Aluminiumlegering, R = 320 mm
Stolfot ESD-hjul, ESD-kopp
Systemmotstånd 10E6-10E9 ohm
Färg Svart blå

2. Funktioner av antistatisk stol

Den antistatiska stolen är huvudsakligen gjord av PP-formsprutning, antistatisk PU / PVC-läder och PU-skummaterial. Materialets ytmotstånd är mindre än 10 till den 6: e kraften eller 10 till den 6: e kraften till 10 till den 11: e kraften ohm. Antistatisk stolyta med hög hållfasthet och hög hårdhet, slitstyrka, korrosionsbeständighet, slaghållfasthet, klyvningsresistens, värmeavledning och ventilation, bekväm struktur, lämplig för antistatisk miljö och renrum i 10.000-grader, alkoholbeständighet (endast PVC ).

Antistatisk stol är inte bara jordad bogserlinje kan spela rollen som statisk urladdning, antistatisk stolfodkopp eller hjul är tillräckligt för att uppnå antistatisk effekt, fotkopp eller hjul är gjord av ledande nylonmaterial, fem punkter Jordning och urladdning statisk elektricitet kan uppnå samma effekt som draglinan, och det är mer bekvämt och vackert.


3. Bilder mot antistatiska operatörsstolar

5. Hur antistatisk arbetsstol är antistatisk

Den antistatiska arbetsstolen bearbetas med sömnad eller gjutning i ett stycke. Stolytan är vanligtvis gjord av antistatisk PU-skum eller PU-läder. Det kan också formsprutas med polypropenmaterial. Specialbehandling ger antistatisk effekt. Stolhjulet är utformat av det ledande hjulet med stolytan och stolkroppen för att bilda en enhetlig statisk urladdningskropp, vilket effektivt minskar skadan som orsakas av statisk elektricitet.


6. Betydelse av antistatiska stoldelar

1. Antistatiska rullstolar / fotkoppar är lätta att repa golvet. Detta kan tillverkas av speciella antistatiska gummihylsor på fotkopparna eller hjul av mjuk PU. Skada golvet.

2. Den ledande kedjan på den antistatiska stolen är ansluten till botten av den pneumatiska lyftstången för att urladda den statiska laddningen. Men den ledande kedjan är bara glasyren på kakan. Hela stolsystemet är fullt kapabelt att ladda ur statisk elektricitet. Den antistatiska stolen behöver inte en metallkedja. Vissa fotkoppar och hjul är tillverkade av ledande nylon. Statisk urladdning med fem punkter är stabil.

3. Luftpolen på den antistatiska stolen är en icke-lufttrycksluftspol med explosionssäker funktion. Mutter- och bultlyftprincipen används för att vrida skruven. När du behöver justera stolen kan du justera höjden genom att vrida stolen.


7. Betalningsvillkor

esd-produkter betalningFörfrågning