ESD-borste

ESD-borste
Svart färg
ESD PERMANENT: 10E5-10E9 OHM
Modell: EP1701, EP1702, EP1703
chatta nu

Produktinformation

PlastAntistatisk ESD-borste


1. specifikation

Klassificering: antistatisk esd-tandborsttyp, antistatisk platt borsttyp, antistatisk U-typ.

Material: Borsten är gjorda av ledande PA-material och handtaget är tillverkat av ledande PP-material

Obs: Borsten på den antistatiska esd-borsten är gjord av ledande PA-material och handtaget är tillverkat av ledande PP-material. Produkten har egenskaper som antistatisk, inget damm, hög temperaturbeständighet, god flexibilitet och inga skador på komponenter.

Motstånd: 103-106Ω

Produktanvändning: lämplig för rengöring av olika komponenter, svepning av smuts på ytan på kretskort och känsliga enheter och utmatning av den resulterande statiska elen till marken, lämplig för rengöring, rengöring, förpackningsområden etc.


2. Försiktighetsåtgärder vid köp

Valet av den mjuka och hårda borsten för den antistatiska esd-borsten bör bestämmas enligt kraven på kretskortet för komponenterna som ska rengöras. Om du är rädd för att bli repad, använd lämplig mjukborste, men rengöringseffekten är bäst.


3. bilder

Antistatic brush

4. Varför använder vi antistatiska plastprodukter?

Motståndet hos plast är mycket högt, så plast kan hålla statisk elektricitet under lång tid. Metallens motstånd är mycket lågt och den jordade metallen laddas med statisk elektricitet under mycket kort tid. Statisk elektricitet uttrycks vanligtvis i volt. Även om 220 V växelström är farlig är 100 kV statisk elektricitet mycket vanligt. Spänningen i ett objekt bestäms av två faktorer: objektets laddning och objektets kapacitans. Det kan uttryckas med ett enkelt relationsuttryck, det vill säga Q=CV, där Q representerar elektricitet, V representerar spänning och C representerar objektets kapacitans.

Om laddningen av ett objekt ges, desto lägre kapacitans, desto högre spänning, och vice versa. Plast har i allmänhet mycket låg kapacitet, så en mycket hög spänning kan genereras med en liten mängd elektricitet. Tvärtom är metallens kapacitet mycket hög, så mer el producerar bara lägre spänning. Detta är anledningen till att människor ägnar mer uppmärksamhet åt det problem med statisk elektricitet som orsakas av användningen av plast i praktiska tillämpningar. Höga spänningar kan locka damm, orsaka elektriska stötar för operatörer eller ändra föremålens egenskaper.5. Betalningsvillkor


esd products payment
Hot Tags: esd borste, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

You Might Also Like