图片1.png

Välkommen till säkerhet arbetar TECH!

Lanserades 2010, säkerhet arbetar teknik (SHENZHEN) Co, Ltd. ligger i Shenzhen, som är en stor tillverkare, grossist, och 8 års professionell exportör för ESD mats, ESD pvc ridå, ESD skor, ESD rack, ESD stolar och andra ESD produkter och renrum förbrukningsvaror. Kvalitet och rykte är nyckelorden för vårt företag!


Ständigt följa värden – vetenskaplig ledning, innovation, kvalitet och trovärdighet, vi säkerhet arbetar TECH är dedikerade till att ge enda ESD produktlösningar för elektronikindustrin, renrum verkstad. Vi har mer än 20 internationella försäljning som serverar för dig.

 

Våra fördelar:

1. anpassad produktion är acceptabelt.

2. 24timmar snabbt svara service, du kan när som helst kontakta vår försäljning.

3. Workface: Totalt mer än 300 anställda. Av dem 50 är ingenjörer/tekniker, 5 är seniora ingenjörer.

4. mer än 20 internationella försäljning som serverar för dig. Och vi exporterar ESD produkter sedan 2010.


Vårt löfte:

Vi insisterar på att vi inte blint driva låga priser och överge den vanliga bra kvaliteten, bra kvalitet är alltid vår garanti.

Vi förbinder oss att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till samma pris.

Vårt mål är att bli en topp global leverantör inom ESDandCleanroom produkter, erbjuda mest konkurrenskraftiga priser i Kina.

Vi lovar att ge dig de bästa priserna och service någonsin!


Vårt mål är att bli en topp global leverantör inom ESDandCleanroom produkter, erbjuda mest konkurrenskraftiga priser i Kina. Om du kan lita på oss, låt oss samarbeta nu!

Våra 24h service kontakt, e-post till:Sales@Safety-Working.com